Oveja Negra bikepacking oprema

Poštovani biciklisti, rekreativci, bikepackeri, avanturisti…

Od sada u našoj ponudi možete pronaći vrhunske, vodonepropusne torbe za bicikle jednog od vodećih brandova u bikepacking okvirima, a radi se o poznatom brandu Oveja Negra.

Za one koji nisu upoznati s pojmom bikepackinga, radi se o korištenju opreme koja zamjenjuje korištenje velikih bisaga na biciklu, čime se ostvaruje bolja kontrola nad „opterećenim“ biciklom, ponajprije radi boljeg rasporeda težine tereta na biciklu i eliminacije potrebe za korištenjem nosača tereta, što dodatno smanjuje ukupnu težinu opremljenog bicikla.

Oveja Negra je jedan od prvih brandova koji se ozbiljno bavi proizvodnjom svestranih i originalnih bikepacking torbi, poznatih po svojoj vodonepropusnosti, otpornosti i stabilnosti na biciklu.
Ovaj američki brand još od 2012. postavlja standarde u svijetu bikepacking opreme, i svi su proizvodi iz ponude izrađeni u SAD-u.
Oveja Negra bikepacking torbe izrazito su praktične u cestovnom, brdskom i avanturističkom biciklizmu. Mogu se lako instalirati na bilo koji tip bicikla i iznimno su lagane i jednostavne za korištenje.
Škicnite široku ponudu različitih modela torbi u raznim veličinama i bojama, i opremite svoj bicikl torbama koje će vaše alate, rezervne dijelove, camping opremu, hranu, odjeću i sve ostalo što vam padne na pamet, čuvati zaštićenima na vašem biciklu.

Ukoliko želite jedinstvenu Oveja Negra torbu za svoj bicikl, prilikom odabira boja, odaberite Wack Pack opciju i dobit ćete torbu u jedinstvenoj kombinaciji boja, izrađenu od svih Oveja Negra uzoraka.

Saznajte više ovdje