Opće informacije i privatnost

Opće informacije za web shop

Pay Way

Pay Way je usluga online autorizacije kreditnih kartica putem koje postoji mogućnost plaćanja proizvoda i/ili usluga kreditnim karticama putem interneta uz maksimalnu sigurnost.

PayWay sticker

PayWay sustav omogućuje:
• plaćanje online kreditnim karticama: American Express® (do 12 rata), Diners (do 24 rata), MasterCard®, Maestro® i Visa
• 100% sigurnosti pri plaćanju kako za kupca tako i za trgovca
• iznimnu zaštitu osobnih i poslovnih podataka

Izjava o sigurnosti
T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

american express jamstvo     master card secure code     verified by visa

3dsecure upute za sigurnu internetsku kupovinu

 

dostava

Uvjeti i način dostave:
Dostavu proizvoda naručenih putem naše internet trgovine vršimo u suradnji sa dostavnom službom Overseas Express, po načelu “od vrata do vrata”. Dostavljamo proizvode jedino na području Hrvatske. Sve naručene proizvode moguće je podići i u našim prodajnim prostorima uz prethodni dogovor.

Kajake dostavljamo na području cijele Hrvatske, osim na otoke (moguća dostava na trajekt uz prethodni dogovor).

Za narudžbe iznad 1000 kn ne naplaćujemo dostavu, osim za plastične kajake i plastične SUP-ove za koje naplaćujemo dostavu 250 kn po kajaku, odnosno SUP-u.

Za narudžbe ispod 1000 kn naplaćujemo dostavu 40,00 kn
Nema minimalne vrijednosti narudžbe.

 

rok isporuke

Dostavna služba se obavezuje napraviti ekspresnu uslugu prijevoza pošiljke od trenutka preuzimanja do trenutka uručenja u roku od max 48 sat, osim u slučaju slanja pošiljke petkom i dostave na otoke, gdje vrijeme isporuke ovisi o rasporedu vožnje prijevoznika. Dostava se odvija radnim danom (pon-pet) od 8-16 h.

 

garancija

Matis Outdoor d.o.o. je prema pravu EU odgovoran za nesukladnost koja postane očita u minimalnom roku od dvije godine od isporuke robe. Odgovornost za materijalne nedostatke na proizvodu propisana je Zakonom o obveznim odnosima (čl. 400.-429).

Dogodi li se unutar jamstvenog roka da je artikl, primjerice, promijenio svojstva, a što proizlazi iz nepridržavanja propisanih postupaka njege i održavanja, Matis Outdoor d.o.o. ne odgovara za nastala oštećenja.

Jamstvo se ne primjenjuje kada je greška ili oštećenje:
• uzrokovano nepravilnim korištenjem proizvoda
• uzrokovano nesretnim slučajem, a ne stručnim popravkom, nedovoljnim održavanjem / brigom i istrošenošću
• uzrokovano korištenjem neodobrenih rezervnih dijelova

 

 

plaćanje

1. iskoristite opciju web shopa, gdje imate mogućnost plaćanja s karticama i plaćanje na rate. American Express® (do 12 rata), Diners (do 24 rata), MasterCard®, Maestro® i Visa. Karticama Maestro i Visa PBZ i ZABA-e mogućnost plaćanja do 12 rata (minimalni iznos 1500 kn).

american express      master card      maestro card      visa      diners na rate      discover logo

 

DINERS

2-4 minimalni iznos       500,00 kn

2-12 minimalni iznos  1.500,00 kn

2-24 minimalni iznos  3.000,00 kn

 

American Express®

2-4 minimalni iznos      500,00 kn

2-6 minimalni iznos    1.500,00 kn

2-12 minimalni iznos  2.000,00 kn

 

PBZ

Maestro/ Visa/ Visa Electron

2-4 minimalni iznos      500,00 kn

2-12 minimalni iznos 1.500,00 kn

 

ZAGREBAČKA BANKA 

Master/Visa/ Visa Electron

2-4 – minimalni iznos    500,00 kn

2-12 minimalni iznos  1.500,00 kn

2-24  minimalni iznos 4.500,00 kn

 

2. možete uplatu izvršiti direktno na jedan od naših žiro računa: HR7941330061110000774 (BANKA KOVANICA), HR7923600001102493867 (ZABA),   HR4223400091110738422 (PRIVREDNA BANKA)

 

Načelo privatnosti

Politika zaštite osobnih podataka

• Niti u kojem slučaju nećemo zlouporabiti Vaše osobne podatke.
• Vaše kontakt podatke ili Vaše osobne podatke nećemo otkriti nekoj trećoj osobi osim ako zakon nalaže drugačije.
• Nećemo Vam slati elektronske poruke ili obavijesti ukoliko niste dali privolu, osim u slučaju elektronskih transakcija.
• Kada god zaželite jednostavno se možete odjaviti od primanja naših elektronskih poruka ili obavijesti.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Matis Outdoor d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

zaštita osobnih podataka

Vaše osobne podatke koje dajete dobrovoljno pohraniti ćemo u našoj evidencijskoj bazi kupaca. Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo u svrhu obrade narudžbe, slanje promotivnih materijala, za unaprjeđenje odnosa sa kupcima te radi provjere i autorizacije prilikom plaćanja kreditnom karticom, u mjeri i vremenu koje je neophodno za ostvarenje navedene svrhe u svakom pojedinom slučaju. Potpisom na narudžbenici ili usmeno prilikom telefonske narudžbe dajete Vašu suglasnost za obradu Vaših podataka u navedene svrhe. Kupac je suglasan da mu se društvo Matis Outdoor d.o.o. može obraćati pismenim putem, telefonski ili elektroničkom poštom te mu na kućnu adresu dostavljati materijale kojima će ga obavještavati o pogodnostima i novinama u svojoj ponudi.
Vaše osobne podatke štitimo sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka. Potrebne osobne podatke prosljeđujemo isključivo ukoliko ustreba poslovnim partnerima za realizaciju isporuke Vaše narudžbe ili za potrebe adresiranja tiskanih reklamnih materijala. Imate pravo zatražiti ispravak, izmjenu ili nadopunu netočnih, nepotpunih ili neažuriranih podataka, a ukoliko više ne želite primati naše kataloge dovoljna je usmena ili pismena obavijest.
Za sva pitanja u svezi zaštite osobnih podataka možete se obratiti povjereniku za zaštitu osobnih podataka u Matis Outdoor d.o.o.

Kupac je suglasan da mu se društvo Matis Outdoor može obraćati pismenim putem, telefonski ili elektroničnom poštom, te mu na kućnu adresu dostavljati materijale kojima će ga obavještavati o pogodnostima i novinama u svojoj ponudi.

Matis Outdoor jamči da osobni podaci kupaca neće biti dani na uvid i uporabu trećim osobama bez prethodne izričite privole kupaca. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

 

UVJETI KUPNJE:

Ugovor koji Krajnji korisnik sklapa s Matis Outdoor  d.o.o. je jednokratan ugovor o kupoprodaji proizvoda ili usluga koji je konzumiran isporukom robe ili usluge od strane Matis Outdoora d.o.o. te izvršenim plaćanjem od strane Krajnjeg korisnika, u slučaju da ne bude raskinut.

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda te ste sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovorni za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom.

»Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na našoj mrežnoj stranici  na sljedećem LINKU  možete  elektronički ispuniti i poslati na adresu navedenu u obrascu.

Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

PRIGOVORI :

Sukladno čl. 10 ZZP, Matis Outdoor d.o.o. vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e mail : info@matis.com.hr