Brza dostava

Uvjeti i način dostave:
Dostavu proizvoda naručenih putem naše internet trgovine vršimo u suradnji sa dostavnom službom Overseas Express, po načelu “od vrata do vrata”. Dostavljamo proizvode jedino na području Hrvatske. Sve naručene proizvode moguće je podići i u našim prodajnim prostorima uz prethodni dogovor.

Kajake dostavljamo na području cijele Hrvatske, osim na otoke (moguća dostava na trajekt uz prethodni dogovor). 
Za narudžbe iznad 1000 kn ne naplaćujemo dostavu, osim za plastične kajake za koje naplaćujemo dostavu 250 kn po kajaku.

Za narudžbe ispod 1000 kn naplaćujemo dostavu 40,00 kn
Nema minimalne vrijednosti narudžbe.

 

 

ROK ISPORUKE

Dostavna služba se obavezuje napraviti ekspresnu uslugu prijevoza pošiljke od trenutka preuzimanja do trenutka uručenja u roku od max 48 sat, osim u slučaju slanja pošiljke petkom i dostave na otoke, gdje vrijeme isporuke ovisi o rasporedu vožnje prijevoznika. Dostava se odvija radnim danom (pon-pet) od 8-16 h.

 

 

GARANCIJA

Za sve artikle iz ponude Matis Outdoor d.o.o. kataloga vrijedi jednogodišnje jamstvo. Dogodi li se unutar jamstvenog roka da je artikl, primjerice, promijenio svojstva, a što proizlazi iz nepridržavanja propisanih postupaka njege i održavanja, Matis Outdoor d.o.o. ne odgovara za nastala oštećenja.

 

Jamstvo se ne primjenjuje kada je greška ili oštećenje:

• uzrokovano nepravilnim korištenjem proizvoda
• uzrokovano nesretnim slučajem, a ne stručnim popravkom, nedovoljnim održavanjem / brigom i istrošenošću
• uzrokovano korištenjem neodobrenih rezervnih dijelova